Γιατί να κάνω εντυποδιανομή με τη Melydi Promotion

Γιατί να κάνω εντυποδιανομή με τη Melydi Promotion
Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλά κανάλια επικοινωνίας που μπορούν να πάρουν τις πληροφορίες οι εν δυνάμη πελάτες για προϊόντα και υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν, όπως το Internet, τα social media, το email, η τηλεόραση, το ραδιόφωνα, τα περιοδικά κα. Οι περισσότεροι έχουν μια έντονη και γεμάτη καθημερινότητα, τρέχοντας να διεκπεραιώσουν καθημερινές εργασίες και υποχρεώσεις. Η μόνη στιγμή που ηρεμούν, είναι όταν μπαίνουν στο αυτοκίνητο τους και επιστρέφουν στο σπίτι τους.   Υπηρεσίες που παρέχουμε:  
  • Έμπειρο Σύμβουλο, ο οποίος θα σας βοηθήσει στο σχεδιασμό για την πλήρη απόδοση της διανομής σας και σας προτείνει τη μέθοδο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
 
  • Διαφορετικές υπηρεσίες διανομής, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να πιάσεις το στόχο της επιχείρησής σας όσον αφορά τη συγκεκριμένη ενέργεια (Door to door / B2Β / αυτοκίνητα χέρι με χέρι/ tailor made υπηρεσίες κ.λ.π.)
 
  • Διαφυλάσσουμε το όνομα και την αξιοπιστία του brands σας. Όταν η διανομή  γίνεται επιλεκτικά και στοχευμένα, πραγματοποιείται με σωστή μεθοδολογία, αυτό έχει μονο θετικό αντίκτυπο στη δική σας επιχείρηση.
 
  • Στόχο πετυχαίνετε πλήρης κάλυψη της περιοχής, στην οποία θέλετε να μοιράσετε τα φυλλάδιά σας με στοχευμένη διανομή, για να δείτε άμεσα αποτελέσματα γιατί σας εξασφαλίζει 90% παραλειψημότητα του εντύπου σας.
 
  • Μεγάλη εμπειρία έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίες επιχειρήσεις όπως everest,Goody’s, Πουκαμισάς, Πιτα Παν, La Pasteria, Coffee Lab,Flocafe κ.α.
  Είμαστε δίπλα σας και σε διαρκεί επικοινωνία μαζί σας, για να γνωρίζετε πρώτοι εσείς που διαφημίζεται η επιχείρηση σας.