Ποιοι Είμαστε

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του marketing και των διανομών και θέτοντας ως προτεραιότητα τον πελάτη και την ενημερωμένη –βάση των αλλαγών που συντελούνται– εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρει , η Melydi Promotion σχεδιάζει & υλοποιεί projects και ολοκληρωμένες λύσεις στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Η Melydi Promotion είναι πλέον μια εγκεκριμένη εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες κυρίως για διανομή εντύπων-εφημερίδων Free Press, κυρίως στην περιοχή της Αττικής αλλά και στους υπόλοιπους Νομούς της Ελλάδος κατόπιν συνεννόησης.

Στις δραστηριότητες της εταιρείας μας περιλαμβάνονται αναλυτικά οι εξής υπηρεσίες διανομής:

  1. Γραμματοκιβώτιο (mailbox): Η διανομή εντύπου στο κοινό η στα μεμονωμένα γραμματοκιβώτια της εκάστοτε πολυκατοικίας ή στο γραμματοκιβώτιο μιας μονοκατοικίας.
  2. Διανομή Πόρτα-Πόρτα (D2D): Διανομή εντύπων εντός της πολυκατοικίας, στην είσοδο του κάθε διαμερίσματος (πόμολο αν υπάρχει λάστιχο στο έντυπο). Με διεισδυτικότητα αρκετά ικανοποιητική για την εποχή που μιλάμε λόγω της διαρκούς εκπαίδευσης των διανομέων στο κομμάτι αυτό. Στο τέλος της διανομής παραδίδεται report με τις διευθύνσεις των κτιρίων που δεν επιτράπηκε η είσοδος.
  3. Παρμπρίζ αυτοκινήτων: Η υπηρεσία ενδείκνυται για επιχειρήσεις όπου εμπορεύονται αξεσουάρ αυτοκινήτου, ελαστικά, υπηρεσίες ΚΤΕΟ, φανοποιείου, ασφάλειες αυτοκινήτου όπως επίσης και επιχειρήσεις νεοσύστατες όπου μαζί ενδεχομένως με μια διανομή σε γραμματοκιβώτιο (μικτή διανομή) να αποσκοπούν στο «χτίσιμο» του brand name. Η διανομή σε παρμπρίζ αυτοκινήτων προσφέρει μεγάλη αναγνωσιμότητα του brand αλλά και της επιχείρησής σου συνολικά καθώς το όνομα και το φυλλάδιο σου είναι θεατό τόσο στον ιδιοκτήτη του αυτοκίνητου αλλά και στους περαστικούς, οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή μπορεί να κάνουν τη βόλτα τους στην εκάστοτε περιοχή. Οι διανομείς μας τοποθετούν τα φυλλάδια σου στα παρμπρίζ αυτοκινήτων και έτσι, η περιοχή κατακλύζεται από το έντυπό σου και γίνεται γνωστό το όνομα της επιχείρησής σου.
  4. Κόμβοι (Φανάρια): Τοποθέτηση των διανομέων σε κεντρικούς κόμβους της εκάστοτε πόλης για διανομή εντύπου σε οδηγούς αυτοκινήτων και σε συνεπιβάτες (Free Press).
  5. Σταθερά & Eμπορικά σημεία: Εμπορικά σημεία όπως πλατείες, πεζόδρομοι, εμπορικοί δρόμοι, Σταθμοί Μετρό-ΗΣΑΠ, Τραμ-ΟΣΕ, αφετηρίες λεωφορείων, Φανάρια (κόμβοι) που οδηγούν στα διόδια των Εθνικών Οδών, Εμπορικά Κέντρα, καταστήματα Διαφημιζόμενων, Παραλίες, ΑΕΙ/ΤΕΙ.
  6. Σχολεία-Πανεπιστημιακά Ιδρύματα: Οι διανομείς τοποθετούνται κατά την προσέλευση ή την αποχώρηση των μαθητών & των συνοδών τους έξω από τις εισόδους των σχολείων.
  7. B2CB (διανομή σε επιχειρήσεις): Διανομή εντύπων σε εργαζόμενους επιχειρήσεων & καταστημάτων κυρίως σε δρόμους με μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων.