Διανομή Φυλλαδίων = Αποτελεσματικό Εργαλείο Direct Marketing

Διανομή Φυλλαδίων = Αποτελεσματικό Εργαλείο Direct Marketing

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή και τα πρϊόντα ή/και υπηρεσίες σας γρήγορα και οικονομικά;
Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας;
Θέλετε να στοχεύσετε συγκερκιμένο κοινό ή περιοχή?

Πριν αποπειραθείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποιτε ψηφιακή διαφήμιση (internet, τηλεόραση, ραδιόφωνο κτλ), σας προτείνουμε να δοκιμάστε τον παραδοσιακό τρόπο διαφήμισης: τη διανομή έντυπων φυλλαδίων!

Ακολουθούν 4 σημαντικοί λόγοι που η διανομή φυλλαδιών ξεχωρίζει από τα άλλα είδη προώθησης / διαφήμισης:

 1. Η οικονομικότερη λύση διαφήμισης / προώθησης
  Η διανομή φυλλαδίων δικαίως χαρακτηρίζεται ως η πιο οικονομική λύση για να διαφημίσετε / προωθήσετε την επιχείρησή σας, αφού το κύριο υλικό που χρησιμοποιείται για να δημιουργηθεί ένα φυλλάδιο είναι το χαρτί και το κόστος της δικής σας επιβάρυνσης είναι -σε μεγάλο βαθμό- μικρότερο απ’ ό,τι εάν επιλέγατε ως μέσο διαφήμισης την τηλεόραση, το ραδιόφωνο ή και online.
 2. Μεγάλη ποικιλία τρόπων προώθησης
  Η διανομή έντυπων φυλλαδιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με αρκετούς τρόπους: όπως π.χ. από πόρτα σε πόρτα, σε γραμματοκιβώτια, σε σταθερά σημεία κ.ά. Μάλιστα, τα αποτελέσματα είναι ακόμη καλύτερα εάν όλα αυτά συνδυαστούν μαζί σε μια οργανωμένη προωθητική ενέργεια.
 3. Scripta manent (τα γραπτά μένουν)
  Στις μέρες μας ο βομβαρδισμός διαφημιστικών μηνυμάτων που υφίσταται το καταναλωτικό κοινό, κυρίως από τα ηλεκτρονικά μέσα, είναι καθημερινός και στον υπερθετικό βαθμό. Πρόκειται όμως για προσωρινή πληροφορία που ο καταναλωτής γρήγορα ξεχνά, αφού χρειάζεται να επεξεργαστεί σύντομα πολλαπλά μηνύματα. Η αξία του έντυπου φυλλαδίου όμως έγκειται στο γεγονός ότι ο καταναλωτής μπορεί συγκεντρωμένος να εξετάσει ενδελεχώς την πληροφορία που περιέχει το φυλλάδιο και εάν το το έχει αποθηκεύσει μπορεί να ανατρέξει οποιαδήποτε στιγμή στην πληροφορία που αρχικά είχε διαβάσει κατά την ώρα της διανομής.
 4. 1 εικόνα = 1000 λέξεις
  Η συνεργασία μας με έμπειρους & καταξιωμένους στον χώρο σχεδιαστές γραφικών τεχνών οδηγεί στη δημιουργία έντυπων φυλλαδίων με καλαίσθητο design υψηλών προδιαγραφών. Το τελικό αποτέλεσμα μαγνητίζει το βλέμμα του καταναλωτή, τραβάει την προσοχή του και μεταδίδει το μήνυμα παραστατικά και άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο τα προϊόντα ή/και οι υπηρεσίες σας αποκτά αναγνωρισιμότητα και παραμένει στη μνήμη του καταναλωτή. Πρόκειται για σημαντικό πλεονέκτημα έναντι σε ανταγωνιστικές σσας επιχειρήσεις.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα τηλεφωνήστε μας στα:

ή στείλτε μας μήνυμα εδώ.